15 Kasım 2013 Cuma

VİRTUAL FAMİLES MOD (PARA HİLESİ)

                                         


                                                 

Gerçek hayata fazla yakın. Virtual Families 2 hayatın sıkıcı yönlerine biraz fazla detay vermiş, eğlenceli yönlerine değil.
The Sims ve Virtual Families 2 düşünün, şimdi sadece o kadar fazla ilginç değil.
Oyuncular bir yetişkin ile başlıyorlar oyuna. Biraz Tamagotchi veya Nintendogs gibi duruyor, ki öyle. Oyunda hatta övme ve azarlama seçeneği bile var, karakterinizin davranışlarına göre. Karakter edindikten sonra onu mutlu etmek oyuncuya düşüyor. Benim karakterim evlenmeye çok istekli çıktı, oyunun direktifleri bile sizi bu yönde daha sık ilerletmeye çalışmış. Başlangıçtaki direktifler öğretmek yerine ne yapacağımızı söylüyor, ama merak etmeyin bu süreç bittikten sonra rahatça oynayabiliyorsunuz. Tahmin edilebileceği gibi, oyunun ana amacı küçük karakterlerinizi mutlu tutmak.
Bu oyunda çocuk yapmak da mümkün ve biraz eski kafalı olarak kadın karakterlerin bu çocuğa bakmaları ayarlanmış. Her şey gerçek zaman formunda gelişiyor, bu da demek oluyor ki küçük çocuğunuzu gece yarısı bırakıp geri geldiğinizde 4 yaşında bir çocuk bulabiliyorsunuz. Bu ayrıca evdeki herkes yemek sunmadığınız için aç demek oluyor! Yine Tamagotchi’de olduğu gibi belirli sıklıkla karakterlerinize bakım yapmanız gerekiyor, yapılmazsa karakterlere bir takım hasar verebiliyor.
Oyun tasarımı biraz tam gelişmemiş, kusurlu butonlar ve kontroller ile fakat bunlarla birlikte gayet iyi özellikler de var. Evi yenilemek ve çok daha iyi eşyalar satın almak gibi seçenekler sunulmuş, bunlar yanında işte promosyon almak da var. Oyunda para çok kısıtlanmış, bu da gerçek paranın oyunu çok daha hızlandırabileceği anlamına geliyor sanırım.


                                                   OYUNDAN GÖRÜNTÜLER







                             http://www59.zippyshare.com/v/78505556/file.html

HİLE:OYUNA GİRDİĞİNİZDE PARANIZA BAKMANIZ YETERLİ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder