16 Kasım 2013 Cumartesi

ANGRY BİRDS ALIŞVERİŞ HİLELİ


                                             

Küçük Kırmızı Kuş: Angry Birds oyununun “yüzü” olarak da lanse edilen küçük kırmızı kuş aslında sanıldığı kadar sert değildir. Diğer kuşların aksine hiçbir özel yeteneği olmayan bu kuşu geri çekip bırakmanız yeterli olacaktır.

Küçük Mavi Kuş: Bu kuş bölünerek vurma özelliğine sahiptir. Ufak bir dokunuş ile elinizdeki mavi kuş üç adet mavi kuşa dönüşür. Kuşu üçe bölecek müdahaleyi zamanında yapmak önemlidir. Özellikle buz kütlelerinde etkilidir.

Sarı Kuş: Bu kuşun özelliği dokunuşunuz ile işaret ettiğiniz yönde hız kazanmasıdır. Ulaştığı yüksek hız sebebiyle özellikle tahta bloklar karşısında etkili olur. Ancak diğer materyaller karşısında bu kadar şanslı değildir.

Beyaz Kuş: Bombalama özelliğine sahip bu kuş ekrana yaptığınız dokunuş ile patlayıcı yumurtalar bırakır. Hedefe yaklaştığınızda yumurtayı bırakın. Daha fazla yıkım için hedefe yakın olmak önemlidir. Kullanım alanı geniştir.

Rio Kuşu: Diğerlerinin aksine “uçmayı” bilen bu kuş türü serbest bırakıldığında birbirine zincirli halde uçar. Dokunuşunuzla kuşların yatay bir düzlemde uçmasını sağlayabilirsiniz.

Büyük Yeşil Kuş: “Bumerang” olarak da bilinir. Küçük bir müdahale ile serbest bırakmanızdan kısa bir süre sonra başladığı noktaya geri göç eder.

Siyah Kuş: Oldukça yıkıcı olan bu kuş dokunuşunuz ile patladığı gibi hiçbir müdahale olmadığında da çarptığı bloğu patlayarak kırar. Kullanırken dikkatli olunması önerilir.




                               http://www1.zippyshare.com/v/22017919/file.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder